maandag 28 september 2015

Nina is jarig!

Op 19 september was Nina jarig. Ze trakteerde met een lekkere snoeptaart waar de kleuters natuurlijk niet af konden blijven. Nina wou graag in 'My little pony' geschminkt worden, wat juf Els niet zo gemakkelijk vond. Uiteindelijk kreeg ze vele kleurtjes op haar gezichtje en was ze heel blij :) Gefeliciteerd Nina!






maandag 21 september 2015

MILAN IS JARIG


 Op woensdag 16 september was Milan jarig. We hebben voor hem gezongen, en Milan mocht recht staan op de bank. Hij bracht een grote kom mee gevuld met bananen, drankjes, koekjes en ballonnen. Het was heel lekker. Bedankt Milan voor de heerlijke traktatie!









Thema verkeer

Naar aanleiding van de Strapdag op 18 september, hebben we in de 2de en 3de kleuterklas een weekje rond verkeer gewerkt. De kleuters hebben hun eigen verkeerslicht gemaakt. Met de autootjes hebben we ook een schrijfoefening gedaan;  eerst in de verf rijden, en daarna op het blad rond de verkeersborden rijden. Het resultaat mocht gezien zijn!
De kers op de taart was vrijdag, toen de kleuters mochten fietsen. Sommige kleuters hadden hun eigen fiets mee gebracht, waardoor ze heel vlotjes over de speelplaats reden.


























Terug naar school


De eerste week mochten de kleuters vooral de klas verkennen. Alle kleuters hebben een leuke puzzel van zichzelf gemaakt. De foto's onderaan zijn de foto's die we gebruikt hebben om de verjaardagsslinger & de puzzels te maken. 
Om de verjaardagen te vieren hebben we de verjaardag van Nellie & Cezar gevierd. We hebben samen kaastaart met fruit gemaakt voor hun verjaardag.  Onze klaspoppen hebben ervan genoten!






















Kalender